Erasmusi zivot XXI

1. 5. 2009 12:40
Rubrika: Nezařazené

 

 

decka pecka..tento blog bude uplne bez hacku a carek pac jsem nevykoumala, jak je psat na anglicke klavsenici...pokud to vubec jde..

po dlouhych velikonocnich prazdninach...ano ano 3 tydny ( uplne vas slysim "cozeeeeeeee takovej  luxus ")nj nj musite jet na erasmus:)).....ale nyni opet pracujem na skolnim projektu...ale cas leti tak strasne..pocitaly jsme s B. ze uz nam tu zbyva cca 6 tydnuu..

nicmene..novinka c.1 pribyli nam dva novy spolubydlici z Francie..coz me nadchlo zejakoo s nima budu konverzovat a oprasim svou francouzstinu..pokud naka vubec byla..ale jsou taaaaaaaaaak tissi a nemluvni..tak ja se vzdycky pokousim jako nasaackovat se do nakyho rozhovoru prvne v anglictine, ale pekne pomaloucku protoze moc nerozumi..Takhle jednou jsem se zas pokousela o nenucenou konverzaci..rikam (tempem 1 slovo za minutu)..co dneska delate kluci..rikaji..dneska nic, mame  volno..aha rikam..tak to se jedte podivat na utesy tady kousek za mesto...utesy?? co to je? nooo..to jsou jakoo takovy vysoky bily jakoby kameny..aaa qui qui..to mame u nas v Normandii taky..a to byl konec nasi konverzace..nicmene ja se nedam a furt se pokousim na ne mluvit hahaha..chudaci..:))) onehdaa si delali veceri tak me ucili jak se rekne olej, ryba, salat, rajce..

Dneska mam velmi obtezkanej batuzek..obsahuje dva 40 cm kusy leseni a dve takovy ty spojovaci casti co drzi leseni pohromade..totiz...budu z toho delat osvetleni pro muj projekt..lampu..ve velmi industrialnim stylu haha..tak se to nejak vyvinulo z celyho projektu, na kterem ted delam, ze budu pouzivat konstrukci na bazi leseni..a Alex,s kterou konzultuju mi navrhla at udelam k te konstrukci naky supr industrial svetlo..Moje dnesni mise byla litat po meste, najit stavbu s lesenim a budto ukrast nebo po dobrym dostat kus leseni...tak jsem prisla na stavbu..vsude plno chlapu v zlutejch helmickach..jsem se jako nesmele usmala zamrkala a rikam, ze moc poterbuju kus leseni..heh..usmev dycky dost pomuze..a hned byly dva kousky v batohu...a prej se mam vratit pokud budu potrebovat viiicero.. ted to donesu dom a kouknu na to a uvidim co z toho udelam..

no a tedka zase utikam neco dorysovat a preju vsem krasny vikend!!!!!!!!!!!!

Zobrazeno 1340×

Komentáře

archiStrata

Wow to jsem zvedav jak bude to osvetleni vypadat! :-) A Frantici ze jsou nemluvni? Pas possible! :-) Mej se Daazi, ahojda

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz